Menu

Stukadoor in Wormer inschakelen

Bent u op zoek naar een goede, betaalbare stukadoor in Wormer? Bij Dolleman Stucadoors bent u verzekerd van mooi kwaliteitsstucwerk voor een scherpe prijs. Al vele jaren zijn wij gespecialiseerd in vakwerk pleister- en stucwerk voor binnen en buiten, voor zowel particulieren, bedrijven, VVE’s als aannemers en afbouwbedrijven.

Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Wat kost een stukadoor in Wormer?

De prijs voor een stukadoor in Wormer is afhankelijk van een aantal factoren. De prijzen voor het stucen van wanden en plafonds zijn vaak afhankelijk van de laagdikte, die moet worden aangebracht. Voor dunnere stuclagen die vooral in een nieuwbouwwoning worden gebruikt, ook wel dun pleisterwerk of filmwerk genoemd, zijn de kosten een stuk lager. Wilt u exact weten wat een stucadoor in de regio Wormer kost? Om voor u de beste offerte op te stellen, komen we graag even bij u langs. Maar aan de hand van uw gegevens kunnen we ook per e-mail een scherpe offerte sturen.

stucadoor wormer

Soorten stucwerk

Muren en plafonds spelen een grote rol in de uitstraling van uw woning. Dolleman Stucadoors kan de volgende soorten stucwerk in de regio Wormer voor u aanbrengen:

  • Sierpleister: Sierpleister is een mooie en praktische afwerking van uw muren. Veel sierpleisters kunnen in kleur worden aangebracht, zodat u meteen de moeite van zelf schilderen uit handen neemt. De meest gebruikte soorten sierpleister zijn spachtelputz stucwerk, rustiekputz stucwerk en granol stucwerk.
  • Glad pleisterwerk: Wilt u uw kamer graag behangen of verven, maar is de ondergrond ongelijk? Kies dan voor raap- of pleisterwerk. Met raap- of pleisterwerk maakt een stucadoor een ruwe of ongelijke ondergrond vlak en glad. Voor het behandelen van een kale bakstenen muur zullen we dikker pleisterwerk inzetten om eerst de wanden te egaliseren. Voor de binnenwanden van nieuwbouwwoningen is vaak dun pleisterwerk of filmwerk al voldoende, wat vrij snel droogt en waardoor de wanden snel geschikt zijn om verder te behangen of verven.
  • Spackspuitwerk: Bij spackspuitwerk worden de wanden en plafonds op een snelle manier voorzien van een afwerking met een fijne korrelstructuur.
  • Betonlook: Liever geen tegels meer in de badkamer, keuken of badkamer? Dan is betonlook stucwerk weer een prachtig alternatief. Het geeft ruimtes een industrieel accent, kan in meerdere tinten worden aangebracht, is zeer hechtvast en kan ook prima worden geplaatst op houten ondergronden.
  • Gipsornamenten: Kies voor een klassieke afwerking met plafondlijsten en perklijsten, glad en recht of met een fraai ornament. Dolleman Stucadoors kan u vrijblijvend verschillende voorbeelden laten zien.

De beste kwaliteit en garantie in de regio Wormer

Heeft u net een woning gekocht in de regio Wormer of Purmerend, die grondig gerenoveerd moet worden of heeft u een aanbouw laten maken? Dan vormt de wandafwerking een belangrijk onderdeel van de verbouwing. Het is belangrijk om dit door de specialist te laten uitvoeren, zodat u niet alleen kunt rekenen op fraaie strakke wanden, maar daar ook garanties hebt op de levensduur.

Neem contact op met Dolleman Stucadoors

Afhankelijk van het te behandelen oppervlak, de staat van de ondergrond en uw wensen, adviseert Dolleman u vrijblijvend over de geschikte mogelijke afwerkingen. Nieuw stucwerk in de regio Wormer nodig? Neem dan contact op met ons. Dolleman Stucadoors geeft u graag een vrijblijvende offerte op maat.

Vrijblijvende offerte aanvragen