Menu

Stukadoor in Purmerend inschakelen

Bent u op zoek naar een goede, betaalbare stukadoor in Purmerend? Zoek niet langer, want u heeft ons gevonden. Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in verschillende soorten stucwerk voor muren en plafonds. Zelfs voor sierwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Voordat we aan de klus beginnen, geven we u graag eerst een advies op maat met een passende offerte, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. En wist u dat u voor al uw stucwerk, zowel particulier als zakelijk, bij ons terecht kan?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat kost een stukadoor in Purmerend?

De prijs voor een stukadoor in Purmerend voor het stuken van wanden en plafonds is afhankelijk van een aantal factoren. Uiteraard de hoeveelheid werk wordt berekend in de manuren, maar ook hoe dik het stucwerk moet worden aangebracht. Oudere, historische gebouwen hebben doorgaans een dikkere stuclaag nodig en zijn duurder dan nieuwbouwwoningen. Om voor u de beste offerte op te stellen, komen we graag even bij u langs. Maar aan de hand van uw gegevens kunnen we ook per e-mail een scherpe offerte doen voor een stukadoor in Purmerend.

stucadoor-oostzaan

Stucadoor Purmerend voor strak gestucte wanden en plafonds

Onze stucadoors in regio Purmerend staan voor u klaar om verschillende soorten stucwerk voor u te verrichten. Zo is het mogelijk om spackspuitwerk voor u te verzorgen. Kies uw kleur en de stukadoor spuit het op de wanden. Het laat een lichte korrelstructuur achter. Of wilt u liever sierpleister? Dit is in verschillende kleuren en technieken op de muur aan te brengen. Zelf liever behangen en schilderen? Laat de wanden dan eerst straktrekken met raap- en pleisterwerk.

Betonlook stucwerk is een prachtig alternatief als u liever geen tegels meer in de badkamer, keuken of badkamer wilt. Het geeft ruimtes een industrieel accent, kan in meerdere tinten worden aangebracht, is zeer hechtvast en kan ook prima worden geplaatst op houten ondergronden. Gipsornamenten geven u muren en plafonds een klassieke uitstraling met plafondlijsten en perklijsten, glad en recht of met een fraai ornament. Dolleman Stucadoors kan u vrijblijvend verschillende voorbeelden laten zien.

Stukadoor in Purmerend gezocht? Neem contact op met Dolleman Stucadoors

Nieuw stucwerk nodig? Neem dan contact op met ons. Dolleman Stucadoors geeft u dan via de website binnen 2 minuten een offerte. Heeft u nog vragen voor de stukadoor in Purmerend? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn ook werkzaam als stukadoor in Krommenie en Wormer.

Vrijblijvende offerte aanvragen